Седма меѓународна научна конференција- БАСИМ

КОНФЕРЕНЦИИ
БАСИМ организира меѓународни научни конференции повеќе од една деценија.

КОНСАЛТИНГ АКЦЕЛЕРАТОР
БАСИМ го поддржува процесот на стасување и долго задржување во организациската ТОП ФОРМА!

НАУЧНИ ИСТРАЖУВАЊА
БАСИМ спроведува свои и по нарачка научни истражувања за менаџерските предизвици во РСМ и пошироко.

Наши партнери: