• All Post
  • Конференции
  • Новости

May 14, 2022/

Прв повик за VII конференција – “АКАДЕМСКИ И МЕНАЏЕРСКИ ПРЕДИЗВИЦИ, ОСТВАРУВАЊА И НАУЧЕНИ ЛЕКЦИИ ОД ЗЕМЈИТЕ ВО ТРАНЗИЦИЈА КОН ПАЗАРНО…

Повеќе објави

Нема повеќе објави