КОНФЕРЕНЦИИ И НАСТАНИ

  • All Post
  • Конференции

May 14, 2022/

Прв повик за VII конференција – “АКАДЕМСКИ И МЕНАЏЕРСКИ ПРЕДИЗВИЦИ, ОСТВАРУВАЊА И НАУЧЕНИ ЛЕКЦИИ ОД ЗЕМЈИТЕ ВО ТРАНЗИЦИЈА КОН ПАЗАРНО…

Повеќе:

End of Content.